en blog til zina.dk

en blog til zina.dk

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


Her mødes gamle og nye - kendte og ukendte venner af zina.dk. Vi skriver til og for hinanden. Til højre er der forskellige kategorier fra få til mange ord, man kan også klikke direkte på et indlæg, som lyder spændende, følge snakken gennem tiden ved at scrolle nedad, eller bare klikke på et navn på en af dem, man synes skriver godt eller sjovt eller vildt og læse, hvad de ellers har skrevet.

min kaere

ord til hinandenPosted by Sussie Wussie 19 Jul, 2008 20:03:54
Jeg vil saa gerne forklare det hele for dig. Jeg er taget afsted, gaaet vaek fra dig - for altid. Det kan ses paa mine dobbelte aa'er blandt andet. Det var og er ikke for at goere dig ondt. Jeg ved, det er svaert at forstaa nu, men jeg er sikker paa at minutter, timer, dage, uger - aar vil tale for sig selv.

Jeg er taget langt vaek. Det var noedvendigt - i hvert fald lige nu. Du er paa mange maader alt for meget for mig. Jeg overvaeldes af dit tilstedevaerd, og samtidig med jeg foeler at alt giver mening, naar du er i naerheden, saa kan jeg naesten ikke faa vejret og maerker at al min energi langsomt siver ud af mig.

Hvis du kunne baade og, Zina. Saa var det svaret, men du ved lige saa godt som jeg, at du i bund og grund ikke vil og maaske heller ikke kan...

Din uformaenhed... min kaerlighed... mit forsoeg paa at overleve er nu - ikke at vaere.

Pas paa dig selv for mig.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.