en blog til zina.dk

en blog til zina.dk

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


Her mødes gamle og nye - kendte og ukendte venner af zina.dk. Vi skriver til og for hinanden. Til højre er der forskellige kategorier fra få til mange ord, man kan også klikke direkte på et indlæg, som lyder spændende, følge snakken gennem tiden ved at scrolle nedad, eller bare klikke på et navn på en af dem, man synes skriver godt eller sjovt eller vildt og læse, hvad de ellers har skrevet.

nej

ord til hinandenPosted by Katie 29 Dec, 2018 14:46:53
Nu kommer det ud på væggen. Der er ikke mere at skjule. Det var så fuldstændig unødvendig og ret utidig og i sidste ende uacceptabel opførsel i torsdags! Hold kæft hvor blev jeg forskrækket. Og ret rystet, må jeg sige... Selvfølgelig er du tilgivet, men helt ærligt. Er det sådan det er nu? Det tror jeg ikke jeg kan overskue. Orker

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Luzi 10 Jan, 2019 23:37:24

Can we try again tomorrow? I'll pass by. I promise to go easy on the drinks ;-). Like a neutral moment? Does that exist? Don't know. Hope so...
Kisses

Posted by Katie 05 Jan, 2019 10:35:59

Du har ret Luzi, dumt sted at snakke. Og lige nu er konklusionen også at jeg ikke orker. Jeg tror, vi er for langt fra hinanden til rigtigt at kunne få noget ud af det. Jeg siger stop og du står fast på dit. Nej, lad os holde en pause. Jeg elsker dig, det ved du.

Posted by Luzi 04 Jan, 2019 12:46:18

So I fucked up. Is that really a surprise to you? If so, why?
I wouldn't change a thing! Not a thing

Posted by Luzi 03 Jan, 2019 15:53:37

not sure I want to explain myself to you... not at all sure I want to do it in here!

Posted by Frank 02 Jan, 2019 21:39:36

Hva' sker der damer? Jeg hører rygter i byen om en episk afslutning på psykopaten?