en blog til zina.dk

en blog til zina.dk

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


Her mødes gamle og nye - kendte og ukendte venner af zina.dk. Vi skriver til og for hinanden. Til højre er der forskellige kategorier fra få til mange ord, man kan også klikke direkte på et indlæg, som lyder spændende, følge snakken gennem tiden ved at scrolle nedad, eller bare klikke på et navn på en af dem, man synes skriver godt eller sjovt eller vildt og læse, hvad de ellers har skrevet.

fragmenteret

flere ordPosted by Rødt chok 25 Dec, 2015 18:24:19

Kan I huske dengang man skulle defragmentere sin computer? Det skulle man gøre engang imellem, når det hele begyndte at gå lidt langsomt og programmerne var sløve til at køre. Så gik man ind i et særligt program, hvor man så kunne scanne sin computer og se hvordan informationen lå lagret derinde. Det var vist ved små farvede firkanter som lå i mindre grupper og nogen gange store klodser på skærmbilledet. Når det var lang tid siden man sidst havde defragmenteret så det hele meget rodet ud. Firkanter, grupper og klodser lå hulter til bulter derinde og farverne var nærmest ikke grupperede. Det var indlysende for enhver, at der måtte defragmenteres.

Og så satte man programmet igang. Man skulle have god tid, for hvis man ikke havde gjort det i lang tid, så tog det noget tid at få alle klodserne på plads og lagt i orden. Og det var netop det programmet gjorde. Langsomt og sikkert flyttede den rundt på klodserne, så de kom til at ligge tæt sammen, grupperet i farver og uden huller i mellem. Det var jo tydeligt, at det var meget bedre sådan. Ikke sådan en gang tilfældigt placerede klodser, men fint stakkede firkanter på rad og række. Det var dejligt at sidde og se på hvordan computeren fandt et godt sted til alle klodserne og hvordan der langsomt blev ryddet op. Nu blev alt bedre.

Jeg gad godt at have det program nu. Jeg trænger virkelig til at blive defragmenteret.

  • Comments(2)//blog.zina.dk/#post241