en blog til zina.dk

en blog til zina.dk

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


Her mødes gamle og nye - kendte og ukendte venner af zina.dk. Vi skriver til og for hinanden. Til højre er der forskellige kategorier fra få til mange ord, man kan også klikke direkte på et indlæg, som lyder spændende, følge snakken gennem tiden ved at scrolle nedad, eller bare klikke på et navn på en af dem, man synes skriver godt eller sjovt eller vildt og læse, hvad de ellers har skrevet.

træt, sur og vred

flere ordPosted by Sussie Wussie 31 Aug, 2014 19:32:11

Jeg bliver så træt af at leve så helt og fuldt og lækkert hele tiden. Det er meget forvirrende arbejde. Der er et virvar af spørgsmål og aller oftest absolut ingen fornuftige svar. Jeg bliver så træt.

Hvis jeg nu lader maven stritte vildt, frigives energien så? bliver jeg mere kreativ? er jeg kreativ nok? er det lidt latterligt? meget? er jeg? mon ikke det virker alligevel? er det fordi min far ikke så mig? nok? for meget? var min mor for emsig? eller for pæn? fik jeg for tidlig menstruation? for sent? er det derfor jeg ikke kan få orgasme? er det derfor jeg ikke længere må? vil? er energistrømmene blokerede? er det i knæene? er det der kontrollen sidder? har jeg slet ikke sluppet? er det her et tegn på at jeg ikke har? skal jeg slippe mere? kan jeg slippe mere? i maven? i hovedet? slippe for hvad? hvad er der tilbage hvis jeg slipper? er jeg så noget? er jeg bange? angst for tabet? sorg der går løs? glæde som slipper fri? fri af mig?

I dag er jeg sur. sur på folk som prøver at snyde. sur over ting som ikke falder på plads. sur over at tiden går sin gang. sur over at døden er sikker. måske er jeg er mere vred …vred på ting som ikke er det de kan. vred på tid som kun kan det den kan. vred over at jeg ikke lever det mere. vred over at jeg ikke får det fuldt. vred over at jeg altid tager alt ind. vred over at jeg altid skal give alt. vred over at mit liv lukker mig. vred over at tingene får lov at stå.  • Comments(5)//blog.zina.dk/#post186