en blog til zina.dk

en blog til zina.dk

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


Her mødes gamle og nye - kendte og ukendte venner af zina.dk. Vi skriver til og for hinanden. Til højre er der forskellige kategorier fra få til mange ord, man kan også klikke direkte på et indlæg, som lyder spændende, følge snakken gennem tiden ved at scrolle nedad, eller bare klikke på et navn på en af dem, man synes skriver godt eller sjovt eller vildt og læse, hvad de ellers har skrevet.

tvivl og tryghed

flere ordPosted by Katie 14 Sep, 2018 00:36:29
jeg kan ikke rigtig rumme hvor svært det var. jeg føler mig nærmest lidt flov over det. ødelæggelsen. flov over mig selv. at det ikke var nemt for mig. der er så meget der er nemt for mig. men det var ikke. det er blevet nemmere. men jeg bliver ofte bange for at jeg tager fejl. at jeg slet ikke har forstået noget. at jeg holder mig selv for nar. lader mig selv løbe om hjørner med mig selv. i en slags evighedsloop. rundt og rundt. men så bliver jeg sikker og så bliver jeg tryg. igen. og så letter jeg. hoved hjerte mave.

 • Comments(0)//blog.zina.dk/#post292

i ring i ring i ring i ring

flere ordPosted by Zina Zinetti 24 Aug, 2018 15:53:15
Jeg er ved at blive tosset af tankerne.
De kører rundt i fucking ring.
Der er hverken start eller slutning
Der er ikke noget at løse eller fikse.

Så hvad vil jeg egentlig?
Spørgsmål vil ikke besvares.
Og det stopper mig i bevægelsen frem.

Det er godt, siger den kloge
så jeg ikke river op og forstyrrer.
Det er noget uærligt pis, siger den anden
og fordrer naturlighed og højtflyvning.

Jeg vil bare gerne være og blive.
Måske er det så det. Ikke bevægelsen.
Passer det så på det?

Og jeg savner så det river i mig.
Og jeg vil være nærheden.

Jeg ville ønske, jeg kunne være i nærheden. • Comments(0)//blog.zina.dk/#post291

er dette et sted?

flere ordPosted by Katie 14 Jan, 2018 14:26:22

Hvad er ikke sat fri? Hvad kan ikke flytte sig og forandre sig nu?
Hvad er sat fri? Hvad kan flytte og forandre sig nu?
Alt er sat fri og alt kan flytte og forandre sig nu.
Hvad sker der så? Hvad sker der nu? Hvad gør du? Nu?


 • Comments(1)//blog.zina.dk/#post280

den tynde tråd

flere ordPosted by Katie 12 Jan, 2018 11:59:25

Det handler vist mest om mig selv og forvirring over mit liv og hvad fanden jeg har gang i og hvad fanden jeg skal og hvad fanden det hele handler om. Og som konsekvens af det selvfølgelig også om dig. Ambitionerne er store inden i mig. Ift. hvad jeg skal kunne og hvad jeg skal forstå i og af livet. Og jeg er ved at løbe ud af tålmodighed med mig selv. Det er ikke kønt. Og rimelig udmattende at være både forløser og udløser af dette selvskabte drama. Det er den tynde tråd

 • Comments(2)//blog.zina.dk/#post279

Tudefjæs

flere ordPosted by Katie 31 Aug, 2017 11:35:57
Jeg havde håbet jeg var super cool og sej
Sådan en overskudsagtig superwoman
Som ikke lader sig ryste let og bærer alt
Rank og stærk i stormens vilde blæsen

Sådan er jeg slet ikke
Jeg svajer og dingler
Kan slet ikke stå lige
Og tårerne løber frit

Men jeg tror at jeg kan holde til det
Tænker at det er godt at kunne bøje
Så man ikke knækker når det blæser
Jeg ligger mig gerne fladt ned på jorden
Så jeg kan rejse mig igen og stå stærk

 • Comments(0)//blog.zina.dk/#post274

Beckett

flere ordPosted by guest 02 Apr, 2017 20:07:46
Longing the so-said mind long lost to longing. The so-missaid. So far so-missaid. Dint of long longing lostto longing. Long vain longing. And longing still. Faintly longing still. Faintly vainly longing still. For fainterstill. For faintest. Faintly vainly longing for the least of longing. Unlessenable least of longing. Unstillable vain least of longing still.

 • Comments(1)//blog.zina.dk/#post267

sand og mudder

flere ordPosted by Zina Zinetti 01 Mar, 2017 23:17:53

Vi gik langs floden for at nå frem. Han fortalte om en genvej ud over flodlejet - meget hurtigere, men gennem vand og mudder. Vi gik videre i det ankelhøje vand. Floden var brun alt andet omkring os skrigende grønt. Smukt og larmende. Han sagde at mudderet føltes som koralsand, blødt som flødeskum. Sandormene smuttede væk under fødderne på os og jeg tænkte at det var godt det var hun-sandorme, så bed de ikke så hårdt.

 • Comments(0)//blog.zina.dk/#post264

Stenaldermand

flere ordPosted by Rødt chok 18 Feb, 2017 10:51:39

Jeg forstiller mig egentlig, at jeg ville have fungeret bedre som en stenaldermand. Jeg kan bedste lide det, når tingene er 1:1. Jeg ville have det meget bedre, hvis mængden af information jeg modtog blev betydeligt formindsket. Mad, søvn, fare, kærlighed, kulde, varme, smerte, velbehag. Og sidst men ikke mindst ville jeg gerne leve lidt kortere. De der 70-80-90 år synes uendelige, og jeg ville ønske at standarden var 35. Det er en overskuelig årrække med fornuftige ting at lave i alle årene. • Comments(2)//blog.zina.dk/#post263

så ingenting?

flere ordPosted by Rødt chok 04 Oct, 2016 20:56:05

og så tuder jeg over, at myggen ikke vil komme frem, så jeg kan slå den ihjel ... græder jeg over det? min hals snørrer sig sammen. mine mundvige søge nedad. hører den flyve. kan næsten ikke stå op. mine øjne svier. og musklerne sitrer. knoglerne rasler og giver sig.

jeg ved jo ingenting. absolut ingenting. kan ingenting. jeg har ikke forstået noget eller reelt oplevet noget. der er ikke noget, der sidder fast. forankrer sig i mig. ingen til at minde mig om det. eller lære mig det igen. kun sådan en sølle solo eksistens af ingenting, som ikke skal noget eller kan noget. alene. med mit formål som uforløst. ikke kunnende. uformående. ingenting • Comments(1)//blog.zina.dk/#post255

opløsning

flere ordPosted by Zina Zinetti 14 Feb, 2016 22:57:15
jeg har lyst til at hælde mig ud over dig.
lade dig drukne langsomt i min væren.
synke ned opløse mig selv ovenpå dig.
smelte mig ned i dine celler.
lade dig mærke mig fuldt ud.
og helt ind i. opløsningen.
hvor ingenting hænger sammen mere.
hvor alt er gået i stykker.

så flå mig bare fra hinanden.
pres mig til mere end jeg kan bære.
og der er ingen anden vej en opløsning.
så ser vi det. så ser du det.
alle cellerne liggende på gulvet foran dig.
med et dunkende buldrende bragende hjerte i midten.
som kun er det. dunkende buldrende bragende.
skal vi gøre det? nu? er jeg så det? nu?

 • Comments(0)//blog.zina.dk/#post246

fragmenteret

flere ordPosted by Rødt chok 25 Dec, 2015 18:24:19

Kan I huske dengang man skulle defragmentere sin computer? Det skulle man gøre engang imellem, når det hele begyndte at gå lidt langsomt og programmerne var sløve til at køre. Så gik man ind i et særligt program, hvor man så kunne scanne sin computer og se hvordan informationen lå lagret derinde. Det var vist ved små farvede firkanter som lå i mindre grupper og nogen gange store klodser på skærmbilledet. Når det var lang tid siden man sidst havde defragmenteret så det hele meget rodet ud. Firkanter, grupper og klodser lå hulter til bulter derinde og farverne var nærmest ikke grupperede. Det var indlysende for enhver, at der måtte defragmenteres.

Og så satte man programmet igang. Man skulle have god tid, for hvis man ikke havde gjort det i lang tid, så tog det noget tid at få alle klodserne på plads og lagt i orden. Og det var netop det programmet gjorde. Langsomt og sikkert flyttede den rundt på klodserne, så de kom til at ligge tæt sammen, grupperet i farver og uden huller i mellem. Det var jo tydeligt, at det var meget bedre sådan. Ikke sådan en gang tilfældigt placerede klodser, men fint stakkede firkanter på rad og række. Det var dejligt at sidde og se på hvordan computeren fandt et godt sted til alle klodserne og hvordan der langsomt blev ryddet op. Nu blev alt bedre.

Jeg gad godt at have det program nu. Jeg trænger virkelig til at blive defragmenteret.

 • Comments(2)//blog.zina.dk/#post241

uden at holde vejret

flere ordPosted by Katie 16 Dec, 2015 21:16:56

Jeg bliver nok nødt til at sige noget til dig. Der er så meget dér, der handler om mig og dig, tror jeg. Jeg ønsker os bare det bedste. Det håber jeg, du ved. Der er ikke noget, der falder fra hinanden. Der er ikke noget, der er gået i stykker. Alle vores eksplosioner er villet og noget, som skal ske. Der er ikke noget, der sker, uden at vi vil have det. Et eller andet sted. Jeg er mere end klar over, at tingene kan mudre, at det kan være svært at forstå, hvad det handler om, at jeg kan have svært ved at forstå, hvad du handler om. Når du maser mig. Når du råber. Når du lader alt det, du vil, ske på bekostning af os. Når jeg ikke får lov til at være der, og jeg ved, hvad der skal til at ske. Jeg kan næsten ikke bære det. Jeg kan næsten ikke bære dig.

Jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvad det er, vi skal med det. Hvad det er, du vil med mig. Hvorfor vi to skal gøre det sammen. Hele tiden. Men jeg stopper ikke med at ville. Jeg stopper ikke med at forsøge at finde balancen. Så vi begge to kan være med. Det er meget muligt, at vi skal - jeg skal - lære at leve med udsvingene som vores form for balance. Og jeg ved, jeg siger, at jeg ikke orker mere. Men det gør jeg. Hele tiden og sikkert også altid. Selvom tvivlen er der hele tiden. Og smerten ja. Den kan jeg også godt mærke. Men fuck det. Vi er glade, min kæreste. Vi kan godt. Og jeg ved, du vil. Selvom du slår mig i hovedet hele tiden. Selvom eksplosionerne bliver ved med at komme. Og selvom det gør ondt ondt ondt.

 • Comments(4)//blog.zina.dk/#post238

mens vi holder vejret

flere ordPosted by Zina Zinetti 13 Dec, 2015 22:12:44

så kom det igen og rev det hele fra hinanden. igen. i arrigskab over min mangel på forståelse for din ting. din ting. jeg ser dig ikke. jeg ser det ikke. er nok i virkeligheden ikke interesseret i dig. eller er det sådan det synes. er jeg kun interesseret i mig selv. mine egne behov. det der stikker højest op lige nu. lige i dag. det der lige præsenterer sig for mig som skinnende og flot lige nu. og så er det lige meget hvad det koster. hvilke bølger og laviner som opstår omkring mig. og jeg skriver på livet løs. om hvad det er hvad jeg er hvad du vil og hvad du får af mig. hvorfor vi ikke er glade hvorfor kuglen i maven kommer og maser livet ud af mig. jeg skrækker tilbage fra dine øjne og kan ikke holde det tilbage længere. ender i hjørnet igen og du kan kun se til mens jeg langsomt samler stumperne sammen om mig. som et tæppe af en ødelagt krop som kun kan samles langsomt og i stilhed. og så roen som kommer efter eksplosionen. det er såre simpelt en såre simpel proces. og det sker igen. lige her og lige op i hovedet på os. ikke noget kan gøres. arrh fuck jeg vil jo ikke gøre noget. jeg vil gerne have det lige op i hovedet. jeg går bare og venter på dramaet og når det ikke kommer så skaber jeg det selv, så jeg kan mærke igen. så jeg kan mærke min egen smerte. så jeg kan mærke din smerte og så trækker vi vejret igen. • Comments(1)//blog.zina.dk/#post237

opslugt

flere ordPosted by Rødt chok 01 Nov, 2015 10:35:02

det er fordi jeg trænger
til mere end det jeg får
jeg vil gerne have mere af alt
siger helst ikke nej til noget

kom giv mig bare det hele
lad mig opsluges i overgivelse
omvendes i forståelse af afmagt
ingen ting er umulige nu

jeg ved det er inderst inde
alt det jeg fortjener og vil have
du skal ikke passe på det
jeg kan holde til det hele

så bring mig til grænsen
skub mig og vælt mig omkuld
jeg kan tage alt som bliver givet
og er ikke bange for det mere

her er tomt og øde uden vind
der er ingen lyde og ingen duft
kun følelse af væren i luften
og en langsom sitren i cellerne

forventning om afslutningen
på det vi lovede hinanden
der er kun mørket over os
og vi lader os opsluge
 • Comments(0)//blog.zina.dk/#post233

Los Mareados

flere ordPosted by Pedro 18 Oct, 2015 22:06:10

Esta noche, amiga mia,
con alcohol nos embriagamos;
que me importa que se rian
y nos llamen los mareados.
Cada cual tiene sus penas
y nosotros las tenemos.
Esta noche beberemos
porque ya no volveremos
a vernos mas…

Hoy vas a entrar en mi pasado,
en el pasado de mi vida.
Tres cosas lleva mi alma herida:
Amor, Pesar, Dolor.
Hoy vas a entrar en mi pasado,
hoy nuevas sendas tomaremos.
Que grande ha sido nuestro amor
y, sin embargo, ay,
mira lo que quedo!Palabras: Enrique Cadicamo

 • Comments(2)//blog.zina.dk/#post232

her hvor det brummer højt

flere ordPosted by Zina Zinetti 09 Oct, 2015 20:02:11

jeg har hængt i hullet en uge
det er et meget stort hul
skræmmende i starten
men det er vokset på mig
jeg holder næsten af det nu
den rå og forrevne klippevæg
vandet der pibler ud ad sprækkerne
og løber langsomt ned ad siderne
der er mange farver her
tændt af lyset fra oven
længere nede falder mørket dybt
det bliver et langt fald i intethed

jeg hænger dog stadig på væggen
har ikke kunnet finde nysgerrigheden
som kan overvinde frygten for slippet
og den endeløse åbning nedad
jeg kan ikke længere mærke bunden
det hele åbner sig op i mørket
stadig større stadig dybere
dette er blot begyndelsen
jeg slipper faldet ind i øjeblikke
så dunker og sitrer det i kroppen
cellerne flyver fra hinanden
og i et glimt står alting klart
der er kun dét tilbage nu
her hvor det brummer højt • Comments(2)//blog.zina.dk/#post227

ordløs

flere ordPosted by Katie 01 Aug, 2015 10:47:19

jeg kan godt lide tanken om ingen ord. det synes at der i dag har været alt for mange ord og mange af dem helt unødvendige. bare sådan en slags småsummen omkring ingenting. det er jo også hyggeligt at tale om ingenting bare sådan pludre løs. men det er også udmattende. måske er det bare fordi jeg ikke er vant til det. altså alle ordene. der er mange ting at sige om ikke at tale … bare være stille. tie. handle og agere i forhold til hinanden i stedet for at forsøge at forklare for hinanden. nogen gange kan jeg godt se at man bliver nødt til at sige nogen ord. hvis man for eksempel gerne vil have nogen til at stoppe med at gøre et eller andet. eller vil råbe til dem at de skal passe på bilen som er ved at køre dem ned. så er det jo så fint at sige nogen ord. men ellers bliver jeg lidt træt. træt af at snakke. træt af al larmen. er det nu en ting. ingen ord. færre ord. mindre støj. det er måske bare fordi jeg har været stille et par dage. så virker det mærkeligt at sige noget højt. at lade det flyde igen. få taget hul på sagen. men der er jo ikke få når jeg først kommer i gang. når der er noget spændende at snakke om. jeg vil bare snakke med nogen der er spændende. snakke om sjove ting. nye ting. ting jeg ikke havde tænkt over før. det er alle de kedelige ord man skal igennem først som jeg ikke gider længere. tingen er at jeg får dårlig samvittighed når jeg ikke vil sige noget og når jeg har lyst til at bede andre om at tie stille. udveksling. føle hinanden på tænderne. lære hinanden at kende bedre. forklare sig. argumentere. jeg kan godt se det. det giver mening. men hvad ville der ske hvis vi lod være. lod være med at snakke hele tiden. putte ord på alting. hvor meget ville vi egentlig tabe. hvor meget ville vi savne dem. ikke særlig meget tror jeg. jeg ved at jeg ville føle mig lettere. ordløs. • Comments(1)//blog.zina.dk/#post220

Shhhh

flere ordPosted by Zina Zinetti 07 Jul, 2015 14:33:20Nu er det blevet tid til at lukke det hele ned igen igen. Shhhh.
Der er jo ikke mere. Hullet åbner sig og så er der kun. Shhhh.
Jeg sagde det i går. Du hørte mig ikke selvom jeg talte højt. Shhhh.
Det er ikke til at forstå. Jeg kan ikke tale højere end det. Shhh.
Stemmen knækker og ordene hakker hvis jeg skriger. Det er bedst uden. Shhhh.
Jeg holder hovedet henover og ud over mens lortet flyder ud og væk. Shhhh.
Jeg ser ikke andet end spidsen af neglen i min arm. Dine tomme øjne. Shhh.
Selvom jeg sagde det. Selvom jeg sagde det. Et tungt skrab af neglen. Shhhh.
Hen over min arm. Med benede arme og knoglerne stikkende stikkende. Shhh.
Jeg holder fast på det og løfter hovedet i trods. Men ned ned ned alligevel. Shhhhh. • Comments(2)//blog.zina.dk/#post218

fald i hvidt

flere ordPosted by Sussie Wussie 17 May, 2015 00:01:05


det er det fineste hus - et stort lyst landhus
hele området ånder og lever dog for hestelivet
med stalde og store ridehuse spredt rundt om huset
vi går væk fra huset op gennem alleen og over marken
deropppe ligger de store stalde og træningsområderne
rundt om staldene går køerne og andre dyr frit rundt
og mens vi går videre opad rejser alle køerne sig op
snublende nysgerrige begynder de at følge efter os
de er meget store men jeg minder dig og mig selv om
at køer blot er nysgerrige kæmper og søde af natur
de begynder dog at komme lige lovlig tæt på os
vi løber op til stalden og hopper over hegnet ind

en mand kommer gående med et lille hvidt føl
det ligner at det lige er født men noget er galt
huden er nærmest gennemsigtig og uden hår
tynd og skinnende som var den af gummi
manden lægger føllet på et slidt træbord ved båsene
han skærer hurtigt maven op langs de lange sener
som står tydeligt frem på det hvide maveskind
det gør ondt og smerten får føllet til at løfte sig
en hjerteskærende lyd kommer som fra et andet sted
den rummer alt det forkerte det som ikke skal være
et dybt hul åbner sig og suger mig indad jeg gisper
så hiver jeg mig selv udenfor og forsvinder væk

jeg er tilbage i den store hvide villa ved vandet
og har endelig fået mit eget værelse på 1. sal
jeg råber til Hassan fra receptionen: 'kom med op'
der kommer en sær uvillig brummen fra ham
men han kommer alligevel ud af sit værelse
og går kærligt lydigt efter mig op af trappen
inde på værelset løfter han mig op om livet
kysser mig dybt og mens jeg får hans skjorte af
falder vi ned på sengen og alting flagrer i vinden
her lugter af salt og sand fra havet brystet er brunt
døren står åben ud mod gangen og vi tøver kort
så er slippet fuldkomment og vi falder ned i hvidt


 • Comments(3)//blog.zina.dk/#post215

HERCULES

flere ordPosted by Zina Zinetti 09 Apr, 2015 12:16:08


Jeg stod på skibets skrog, mens de undersøgte det. Der var et tæppe af orange alger over store dele af det blanke metal. To steder var der noget, der kunne ligne en stor blomst - eller et slags ansigt. De sagde, at i hvert fald ét af dem skulle fjernes hurtigt, ellers ville det brede sig. Jeg stod øverst oppe og stirrede på de to plamager og forstod ikke nødvendigheden af at fjerne dem. Det så smukt ud. Natur på blankt metal. En motor satte i gang. En voldsom rungen og larm. Stort og flot. Hele skroget vibrerede og da jeg kiggede ned efter lydens start forstod jeg, at det ikke var noget skib, men et kæmpe fly, jeg stod på - som en skinnende blank Hercules flyver, med to kæmpe flymotorer monteret på vingerne. De brummede og larmede og blæste store huller i havet med deres kraft. Det hele sitrede og summede, og mens jeg stod der balancerende på det blanke tag, tog larmen til og flyet satte i bevægelse. Let og hurtigt drejede det og pløjede sig ubesværet gennem vandet ind mod kysten. Jeg var bekymret men samtidig glad for kraften og hurtigheden med hvilken flyet bevægede sig, og nåede blot at tænke kort, at de orange alger ikke syntes at skabe problemer, før flyet parkerede sig i en smal og smidig vending v træmolen v stranden. Jeg gled let og ubesværet ned langs siden på det kæmpe fly over alger og det pelsede algeansigt og stod roligt på molen i varmen fra vand, motor og vind i bevægelse. • Comments(2)//blog.zina.dk/#post214

lorte lort

flere ordPosted by Rødt chok 14 Jan, 2015 23:02:02

aaaaaarrrrrhhhhh
bbbbbrbrbbbrbrbbrbbbrbrbrbrbrwbwwwwwww
øøøøørrøøørrrrrjjjrrhhhhøøøøørøørøørørrrrrrr
wwwwrroooooooooaaaaauuuuuu

ggggrrrrrrrrkkrkrrrrruuuuuruuuuurururughhgghhgg

mmmmmmrmmmrmrrrrrrrhhhhhhiiiiiiuuuuuoooooooaaargggggg

fuck det lorte mørke
lad det ikke vinde
lad mig ikke overmandes
Jeg vil helst ikke

og dog vent lidt
måske bare lige lidt
lige nu i aften i nat
hvor ingen siger noget
og jeg er følelseskold

tiiiiiiiiiiiiiimerne er
laaaaaangsomme
sekuuuuuunderne
slæææææber sig
over guuuuuulvet

 • Comments(1)//blog.zina.dk/#post208

give & tage

flere ordPosted by Katie 18 Dec, 2014 20:45:34

Men det kan jeg jo i virkeligheden sagtens forstå. Hvad du kommer ind med, går du ud med. Eller får du tilbage. Det kan jeg sagtens forstå. Jeg sender til dig her. Værsgo. Du får det her af mig. Og så giver du tilbage, så pengene passer.

Jeg vil nok i virkeligheden bare gerne have mere. Mere end jeg giver. Eller bare sådan lidt ekstra til kistebunden. Hvis jeg nu skulle løbe tør. Du ved.

Det er rigtigt, at jeg giver alt, hvad jeg kan slippe afsted med. Måske synes jeg i virkeligheden - eller er bange for, at jeg giver mere end jeg kan tåle. Jeg bliver i tvivl, om jeg forsvinder - langsomt tørrer ind. En flod som bliver drænet af alt for mange forsyninger. Alle vil have noget på vejen, og til sidst er der bare en lille bitte strøm tilbage til havet. Den store brusende flod med vandfald og strømninger og krusende susende strømme er blevet en lille piblende strøm, uden kraft og uden næring. Er det det, jeg bliver, når alt er taget? Er det det, der er tilbage, når jeg har givet det hele?

Jeg tror slet ikke på det. Jeg tror det modsatte. Jeg skulle bare lige mærke efter.

Hvem var det nu der sagde "Jeg kan tåle mere kærlighed end de fleste"?

Love • Comments(3)//blog.zina.dk/#post204

i faldet

flere ordPosted by Zina Zinetti 03 Dec, 2014 11:33:45

jeg ligger helst på tværs hen over madrassen, når du ikke er her. Det får sengen t at synes mindre tom og mig t at føle mig mindre alene. Jeg bilder mig også ind, at jeg kan mærke aftrykket fra din krop og duften af din hud på puden, selvom det ikke er der. Nu niver det i maven, og krampen ruller henover mig. Det gør ikke noget, alt er, som det skal være, og jeg ruller mig sammen i en kugle på det varme badeværelsesgulv. Strålen af opkast rammer min fod, og langsomt løber affaldet ud af mig og ned af låret. Det er ok siger jeg højt, mens mit hoved falder, og nakken kramper. Der er ingenting, som ikke må være, og alting skal nok gå. Jeg ser ingen grund t at holde fast, hvis ingen alligevel er der t at gribe mig, og i faldet ned når jeg blot at håbe, at sneen allerede er faldet på flodbredden, så landingen bliver så blød som mulig.
 • Comments(3)//blog.zina.dk/#post202

en nat

flere ordPosted by Rødt chok 26 Nov, 2014 22:41:06

Det var noget lort at jeg glemte bogen i hotelbaren, jeg blev sgu så forskrækket da skrigene kom. Men tak fordi du hjalp mig med at hente den, selvom det var sødt af damen at ville tage den med hen i butikken, så var det noget bøvlet for mig. Og pagehår og pastelfarver, det er vi enige om ikke går. Hurtigt gennem byen over broerne i sidevognen, morgenmad med fra den forfaldne svømmehal for til sidst endelig tilbage på tagterassen i skoven m det dansende barn, nu falder der igen ro over tropperne, og mens solen står op laver damerne kaffe. Juhu - sikke en nat.Peace OUT
Red Havoc

 • Comments(3)//blog.zina.dk/#post201

en svævende drøm

flere ordPosted by Rødt chok 11 Sep, 2014 09:21:04

Det var med vilje, at jeg hoppede så hårdt ned på puden, men det kom alligevel bag på mig, da jeg lettede. Mens jeg svævede hen over byen steg nervøsiteten, da jeg indså, at jeg jo ville lande på et tidspunkt, og at jeg ikke kunne bremse op. Jeg begyndte at analysere, hvad jeg svævede over, huse, veje, lygtepæle - ikke noget af det ville jeg overleve at lande på, så kom søerne og parken og det glædede mig, at det netop var her, jeg begyndte at tabe højde. Landingen var hård og jeg husker kun et kort glimt af ubegribelig smerte før kroppen lukkede. Det næste jeg husker er mig kravlende hen til den frosne sø og min fod hamrende ned i isen. Jeg får hul på isen og kravler og maser mig ned under den for at køle min krop, så jeg kan overleve, indtil ambulancen kommer. Vandet er lavere end jeg havde ønsket og jeg ligger og bøvler rundt i mudder og nedfaldne blade, for at få dækket kroppen og for at få bedøvet smerten. I mens råber jeg højt, jeg vil have, at nogen hører mig, helst dig. Jeg ringer, og du tager telefonen med det samme, jeg råber, at du skal ringe efter en ambulance og komme til mig. Jeg ved, du er oppe bag bakken, men jeg kan mærke, at der ikke er lang tid tilbage, før jeg forsvinder. Jeg maser mudderet og det iskolde vand længere op om kroppen, isen knuses under mig og vipper op i store flager. Det gør stadig ikke ondt. Nu kan jeg høre bilen komme, jeg siger til de forhutlede mænd omkring mig, at de skal hjælpe mig med at råbe til den. Her er jeg. Det er ikke nogen ambulance, men dig og to flotte store mænd i jakkesæt i en stor fot bil. Det ville tage alt for lang tid med ambulancen. Nu letter smerten, og jeg kigger op på dig. Tryg og rolig igen. • Comments(3)//blog.zina.dk/#post189
Next »